Martina Frébortová - Macej

STŘÍBRNÁ DÁMA ČESKÉ REPUBLIKY 2022

43 let

Ostrava

Znamení: Blíženci

Tři priority v Tvém životě?

rodina, zdraví, láska, náš domov a práce

Jaké jsou tvoje koníčky?

Modeling, fotomodeling, herectví

Co tě nejvíc rozesměje?

nejvíc mè rozesměje naše 4 letá dcera Viktorka, manžel, děti naše obrovská rodina a přátelé - to mi vždy vyčaruje úsměv ve tváři

Proč ses do soutěže přihlásila?

Já jsem do této soutěže byla oslovena přes casting na jednu z reklam a nabídku na tuto soutěž jsem přijala, neboť je to velká výzva , která člověka posune opět někam dál, přinese mu spoustu dalších zkušeností , kontaktů a hlavně nových přátel a zážitků. Takže jsem neváhala a šla jsem do toho s plným nasazením.

Proč bys měla vyhrát soutěž právě ty?

Na tuto otázku je velmi těžké odpovědět. ono nezáleží kdo vyhraje , ale ať si všichni zúčastnění soutěže a vše kolem ní užijeme, neboť to stojí zato. Ať diváci jsou nadšení a předáme jim ze sebe to co chceme předat. I velmi vytížená žena, několikanásobná maminka s nedokonalistma může ohromit a ukázat co v ní je a také ukázat jiným ženám, ať se takových výzev nebojí stejně jako já. Ať prostě vyhraje ta žena, která zaujme a tento titul jí bude patřičně náležet a bude ho krásně reprezentovat. Všechny dámy jsou kouzelné, mají charisma , jsou své a výhru si zaslouží každá z nich. Už teď jsme vyhrály všechny, že jsme se odhodlaly do této soutěže přihlásit . Je nám ctí a je to výzva ukázat se i jinak než jsou rodina, přátelé, známí, všichni v našem okolí zvyklí prostě vyjít ze své konfortní zony. Nic víc k tomu dodat nemohu.

Co pro tebe znamená vyhrát soutěž?

Vyhrát tuto soutěž pro mě znamená posunutí se dál k dalším možnostem, velká pocta, že bych mohla reprezentovat tak krásnou soutěž s tímto titulem a samozřejmě splnění velkého snu dostat se do vysněné země s krásným zajimavým městem. Prostě by to byla obrovská radost.

You cannot copy content of this page / Nemůžete kopírovat obsah